Aducem mulțumiri și multe felicitări, elevilor Colegiului Național Pedagogic „Regele Ferdinand”, clasele a XII-a, profilurile Vocațional și Matematică-Informatică! De-a lungul celor trei zile, s-au prezentat admirabil, dedicându-și timpul liber pentru a încânta publicul cu delicatese preparate pe loc, chiar de ei.

​Mulțumim și îi felicităm și pe colegii lor mai mici, elevii claselor a II-a B, a IV-a A și a IV-a B, care, coordonați de doamnele profesor pentru învățământ primar, ne-au oferit momente artistice „delicioase”!

​Trupa de teatru a Colegiului Național Pedagogic „Regele Ferdinand”, „Proscenium”, condusă de domnul profesor Marian Gelu, ne-a oferit un moment special, Impro Show, 100% improvizat, 100% interactiv. Le mulțumim, îi felicităm și le urăm: „Mult succes, în continuare!”

​Elevii Liceului Tehnologic „Marmația”, alături de doamna director și de doamnele profesor coordonatoare, s-au implicat activ și ne-au prezentat produsele toamnei, la standul amenajat. Le mulțumim și îi felicităm!

​„Cnejii de Maramureș”, coordonați de domnul Sorin Ierima, ne-au încântat cu momente deosebite, ca de fiecare dată.

Vă mulțumim pentru implicare!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și