Un individ cere bani oamenilor pe Facebook pentru înmormântarea fostului preot Adrian Marian Ioan Ieremi din Cărbunari, mort anul trecut la doar 41 de ani într-un accident rutier grav. Escrocul susține că este nepotul preotului și că familia acestuia are nevoie de ajutor financiar.

Întreaga “mișcare” a fost pusă la cale pe un grup de Facebook cu peste 66 de mii de enoriași. Nu se știe cât de mulți oameni au fost păcăliți de individ să îi doneze bani. Dându-și seama de scamatorie, un băimărean l-a contactat în privat pe falsul preot.

„Atenție! Să fiți cu băgare de seamă la postările de pe Facebook, în care se solicită donații. Astăzi, am primit o poză, cu o postare de pe grupul „Muntele Athos-Grădina Maicii Domnului” în care era atașată poza părintelui Adrian (trecut la cele veșnice anul trecut), cu un mesaj de înduioșare, cum că părintele ar fi decedat ieri într-un accident auto, și familia are nevoie de sprijin financiar. Am să atașez poze cu conversația mea, pe care am avut-o cu individul care dorește să facă bani, înșelând persoanele de bună credință. M-a blocat pe Facebook, și mi-a blocat și numărul de telefon. În conversație, aveți și numărul lui de telefon…poate îl sunați, și îi faceți câteva urări de bine. Doamne ajută, și mare mare ATENȚIE!”, a scris Medișan Marius, potrivit ActualMM.ro


Preluare: ActualMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și