De câteva săptămâni se lucrează la o subtraversare a DN 18 în zona sus-amintită, montându-se un tub de mari dimensiuni pentru evacuarea apei din zona locuită.

Ca urmare a acestor lucrări, traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă de circulație în acea zonă, fapt ce îngreunează circulația. Deși deranjul pentru șoferi nu era unul foarte mare, mai marii din cadrul Companiei s-au gândit să monteze un set de semafoare, care să dirijeze circulația auto alternativ. Din păcate, aceste semafoare îngreunează foarte mult circulația, făcându-se cozi infernale pe ambele sensuri de circulație. Spre exemplu, în zilele de sâmbătă (8 august a.c.) și duminică (9 august a.c.), cozile se întindeau pe kilometri: una până în zona „BIG” și una până la ieșire din municipiu spre Vadu Izei.

Șoferii care tranzitează zona sunt exasperați, aplicațiile Google Maps și Waze raportând întârzieri și de câte 30 - 40 minute. „Eu trec pe aici zilnic în drumul meu spre oraș, locuind pe strada Lazu Baciului. Înainte de montarea semafoarelor întârziam cinci-șase minute, iar după montarea lor întârzierea este de o jumătate de oră. Mai bine era înainte, fără semafoare”, a declarat un șofer pentru Sighet 247 în timp ce învingea cu greu căldura acumulată în autoturismul staționat în coloană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și