Deși o femeie le atrage atenția că fapta lor nu este una corectă și că încalcă legea, aceștia pur și simplu o ignoră și continuă aruncarea molozului pe domeniul public.

Din păcate, aceste fapte de aruncare a molozului pe domeniul public sunt tot mai dese, în condițiile în care Poliția locală Sighet nu intervine în niciun fel pentru a-i stopa și amenda pe cei care săvârșesc astfel de fapte.

Conform informațiilor oficiale furnizate de site-ul AIDA, mașina din care s-a aruncat molozul, cu numărul de înmatriculare MM 22 JMG, nu figurează ca având încheiată poliță de asigurare obligatorie RCA.

„Văzând imaginile cu cei doi nesimțiți care aruncă molozul pe domeniul public demonstrează încă o dată inutilitatea existenței Poliției locale Sighet. Păcat că restul consilierilor locali au decis de curând menținerea acestei instituții și au picat la vot proiectul inițiat de către mine și colegul meu Gavrilă Mihali privind desființarea Poliției locale”, a declarat pentru Sighet 247 consilierul local Iuga Nicolae.

Întreaga postare apărută pe Facebook poate fi urmărită aici:

https://www.facebook.com/groups/188215232272670/permalink/296670058093853/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și