Ingrediente:

800 gr costite porc
1 sos BBQ Heinz (180gr/sticla)
2 linguri sos soia
1 lingura mustar
300 ml bere
2 foi dafin
1 ardei iute
1 ceapa
4 catei usturoi
1 lingurita piper boabe

Preparare:

Intr-un vas termorezistent se pun costitele spalate si apoi uscate cu un servetel. Se presara printre ele ardeiul taiat rondele, ceapa taiata in 4, cateii de usturoi, dafinul si piperul boabe
Se amesteca intr-o cana berea, cu sosul BBQ, mustarul si sosul de soia. Se toarna peste costite. Se acopera vasul cu folie si se da la cuptor la 200C cam 1 1/2 ore
*Daca nu le pregatiti pe loc, le puteti tine la frigider in sos chiar si o zi.


Cand hotarati sa le serviti le scoateti din sos, le puneti intr-o tava si le ungeti pe ambele parti cu cate o lingura sos BBQ.


Le dati la cuptor la 200C pentru 40 minute, le mai intoarceti din cand in cand si le mai ungeti cu sosul in care au fiert.
* le puteti praji si pe gratar


Preluare: e-retete.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și