Deoarece Crăciunul se apropie cu paşi repezi dorim sa va prezentam reţete cu care sa-i impresionaţi pe musafiri. Astăzi vă prezentăm o ruladă de caşcaval, uşor de pregătit, foarte gustoasă si care arată bine pe orice platou.
INGREDIENTE:
300 g cascaval
5 felii muschi file afumat
1 fir ceapa verde
cateva masline
½ ardei capia rosu
cateva fire marar
1 lingurita unt
1 lingura branza cu smantana Fagaras
1 lingura ceva fin Delaco
MOD DE PREPARARE:
Cascavalul cu tot cu ambalaj se pune intr-o cratita cu apa clocotita. Se opreste focul, se pune capacul si se tine cateva minute pana ce acesta se inmoaie.
Se desface ambalajul si se varsa cascavalul moale pe o hartie pentru copt ori celofan si se intinde cu facaletul. Adaugam umplutura formata din ingredientele tocate marunt plus untul si branzeturile si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt.
Se introduce la frigider si se portioneaza dupa 2-3 ore.
Preluare: bucataras.ro