În Vișeu de Jos a izbucnit un incendiu la magazia unei biserici. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Secției de Pompieri Vișeu de Sus. Flăcările au distrus magazia din lemn pe o suprafață de 20 de metri pătrați, circa 10 metri cubi de lemn de foc și 40 de metri pătrați din acoperișul unei case nelocuite aparținând bisericii.

La ora 07.18, în Bocicoiel a izbucnit un incendiu la cămara unei locuințe. Militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat incendiul. Au ars circa 10 metri pătrați de acoperiș învelit cu plăci de azbociment și aproximativ 4 metri pătrați de perete portant.

În jurul amiezei, la Vișeu de Sus pe strada Bogdan Vodă, pompierii din Vișeu au intervenit pentru decolmatarea unui canal înfundat cu noroi și resturi vegetale.

Pompierii sigheteni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență au acționat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case din Desești. Focul a distrus circa 5 metri pătrați din podul de lemn, 2 metri liniari de grindă de lemn și 60 de metri liniari de instalație electrică.

La ora 15.08, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Petru Rareș din Baia Mare la un incendiu izbucnit la un tablou electric. Au ars 4 metri liniari de conductori electrici, mase plastice și s-au degradat circa 4 metri pătrați de zugrăveală.

Militarii Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din localitatea Răzoare. Datorită intervenției prompte, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Cea din urmă intervenție a fost aceea a militarilor din Vișeu de Sus care au lichidat un incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi. În urma incendiului au ars circa 150 kg de deșeuri menajere.


Preluare: InfoMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și