Rapperul în vârstă de 50 de ani a postat un omagiu la adresa lui Beverly pentru cei aproximativ 65,2 milioane de urmăritori de pe Instagram. Snoop Dogg, pe numele real Calvin Cordozar Broadus Jr., a împărtășit o fotografie cu mama sa zâmbind, în timp ce fiul ei o ţinea strâns cu un braț pe după spate.

'Mamă, îți mulțumesc că m-ai primit", a scris cântăreţul la postare împreună cu o rugăciune și un emoji cu trandafir. De asemenea, a împărtășit o fotografie cu Beverly zâmbind în timp ce ținea un buchet de flori şi purta o pălărie roșie și o rochie roșie. 'Mulțumesc, Doamne, că mi-ai dat un înger pe post de mamă', a scris Snoop în legenda, alături de abrevierea pentru Till We Meet Again.

Femeia acuzase recent probleme de sănătate

Tatăl lui Snoop, Vernell Vardado, în vârstă de 71 de ani, a confirmat moartea lui Beverly pe Instagram și a cerut ca oamenii să se roage pentru familia sa. În mai, artistul le-a cerut fanilor și adepților săi de pe rețelele de socializare să se roage pentru ea, după ce aceasta a prezentat o serie de probleme medicale. 'Sunt testat chiar acum, da. Asigurați-vă că vă veți ruga pentru mine și familia mea', a postat Snoop la începutul acestui an, pe fondul problemelor de sănătate ale mamei sale.

Vernell a părăsit familia la doar trei luni de la nașterea lui Snoop și a fost numit după tatăl său vitreg, Calvin Cordozar Broadus Sr. Beverly și Calvin Sr. au divorțat în 1975 și și-a crescut familia într-un mediu bisericesc, în Long Beach, California, notează Daily Mail.


Preluare: observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și