Cele 94 de efective au procedat la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, respectarea măsurii de carantinare de către persoanelor aflate în locațiile declarate.

În executarea misiunilor au fost utilizate 27 mijloace de mobilitate. Au fost verificați peste 60 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă. În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și avertizate nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuale. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 1800 lei.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Maramureș sunt centralizate următoarele informații: 491 persoane confirmate și infectate cu SARS-CoV-2, 160 persoane internate și aflate sub tratament medical, 305 persoane vindecate și externate din spital, 26 persoane decedate. Sunt în carantinare la domiciliu sau în locația declarată 466 de persoane. Menționăm că aceste date sunt în dinamică.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și