Incidentul a avut loc în localitatea Coroieni, ieșire spre Târgu Lăpuș.

Din nefericire, bărbatul de 52 de ani surprins sub un zid de sprijin, în ciuda eforturilor depuse de medici, a decedat. Incidentul a avut loc pe DJ109F, la fața locului intervenind echipaj de la PĂichetul de Pompieri Târgu Lăpuș și un echipaj de ambulanță. La acest moment se lucrează la extragerea cadavrului.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Azi, în jurul orei 09:00, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin 112, despre faptul că pe D.J. 109 F de pe raza localității Coroieni, un perete de beton al unui cămin subteran de la rețeaua de apă potabilă a căzut peste un bărbat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul de 53 de ani, din Bistrița Năsăud, angajat al unei firme care execută lucrări la drumuri și rețeaua de apă, în timp ce efectua lucrări de decofrare a unui cămin din beton, peretele lateral s-a desprins și a căzut peste el provocându-i decesul.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

De asemenea un martor ce se afla în zonă a încercat să-l scoată pe bărbat de sub dărâmături, însă peretele din beton i-a prins și amputat degetele de la mâna dreaptă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și