Daraban Timea Enikö era profesoară de Biologie la secția maghiară și preda la trei școli diferite din județul Maramureș, în localitățile Seini, Coltău și Arduzel. Tânăra era căsătorită și nu avea copii.

Vestea că Timea a murit a venit ca un trăsnet, ținând cont că nu avea nicio afecțiune preexistentă cunoscută și nici nu era supraponderală.

”A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre!”

Colegii tinerei de la Liceul Tehnologic Agricol "Alexiu Berinde" Seini au publicat pe Facebook un mesaj emoționant, prin care își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a Timeei.

"O INIMĂ BUNĂ A ÎNCETAT SĂ MAI BATĂ..., UN SUFLET MARE S-A RIDICAT AZI LA CER!"
Profund îndurerați am aflat de moartea colegei noastre, DARABAN TIMEA ENIKŐ, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la doar 25 de ani, lăsând în urma ei numai tristețe și durere!

A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre! ÎNGERII SĂ VEGHEZE DRUMUL TĂU LIN CĂTRE CERURI! DUMNEZEU S-O IERTE ȘI S-O ODIHNEASCĂ! CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE! Colectivul cadrelor didactice al L.T.A ”Alexiu Berinde Seini”, se arată în mesajul postat pe Facebook.S-a stins la nouă zile de la internare
Timea Enikö a ajuns la spital pe data de 15 august, iar la scurt timp starea ei de sănătate s-a agravat.

După ce a fost transferată la secția de Terapie Intensivă, în stare critică, mama ei a făcut un apel pe Facebook pentru ca lumea să meargă și să doneze plasmă.Din nefericire, Timea a intrat astăzi în stop cardio-respirator și a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Răpusă de coronavirus, tânăra nu a răspuns la manevrele de resuscitare.


Preluare: observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și