În a doua parte a zilei o să plouă în zonele de munte, dar s-ar putea să apară câțiva nori de ploaie și în restul țării.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș a plouat destul de mult. A fost și grindină în unele regiuni. Sunt ceva ploi și duminică dimineața, dar atmosfera se liniștește mai târziu. Temperaturile ajung la valori plăcute. Vor fi cel mult 26-27 grade.

În vestul tării este răcoare la începutul zilei. Apoi se încălzește simțitor. Nu prea vedem norii și maximele ajung la 29 de grade în zona Banatului. La noapte sunt anunțate averse, cu tunete, fulgere și intensificări ale vântului.

În Transilvania găsim vreme frumoasă și temperaturi ridicate, în jur de 27-28 de grade. La munte o să plouă după orele prânzului, dar este posibil să vină o aversă-două. La noapte se face cam frig în depresiuni. La Miercurea Ciuc se vor înregistra doar 5 grade.

La munte instabilitatea crește după orele prânzului. Vor fi mai multe perioade cu averse, însoțite de fenomene electrice și vânt intens. E posibil să cadă grindina, iar temperaturile se mențin la valorile de ieri.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și