Temperaturile urcă până la 33 de garde, iar după-amiază și seara mai vin ceva averse în nord, în centru și în zonele de munte.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș urmează o zi foarte plăcuta, cu soare și temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit. Vântul nu pune probleme, iar în Maramureș se ating vreo 26 de grade.

Vremea rămâne caldă și în vestul României, pe unde se vor înregistra 25-26 de grade. După prânz vin și ceva averse, în special în Banat. Vor fi și descărcări electrice și se pot strânge 15 litri de apă pe metru pătrat. Cerul se degajează după lăsarea nopții.

În Transilvania domină atmosfera însorită, dar nu este exclus să apară și o ploaie slabă. În vestul provincei se face mai cald, iar în Târgu Mureș se ating 24 de grade. La noapte se înseninează complet, dar se răcește, mai ales în depresiuni. Temperatura coboară până la 1 grad la Miercurea Ciuc.

La munte instabilitatea crește în masivele vestice. După prânz apar averse cu descărcări electrice și se pot strânge 15 litri de apă pe metru pătrat. În rest găsim soare, vreme bună și un vânt mai intens în zona Carpaților de Curbură.


Preluare: stirileprotv.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și