“Eu cred ca PNL a dat dovada ca a inteles votul cetatenilor Romaniei din 16 noiembrie si ca ne-am inscris in acelasi registru in care Klaus Iohannis si-a asumat un mandat la presedintia tarii.

Am inteles foarte bine care sunt dorintele societatii civile si asta a adus un om tanar si, in acelasi timp, un om cu experienta politica si capabil de a duce PNL, singurul partid de centru-dreapta, in fata cetatenilor, ca un partid credibil si o alternativa viabila la guvernarea Romaniei.

Am sustinut-o pe Alina Gorghiu pentru ca este un lider tanar din generatia noastra, cu viziune. S-au purtat discutii complexe, care tin de ancorarea partidului la realitatile si asteptarile societatii civile. Sunt de parere ca ceea ce au ales romanii in 16 noiembrie trebuie sa aiba continuitate si in partid.

Din acest motiv, consider ca Alina Gorghiu este persoana potrivita care are forta si sustinerea necesara sa duca mai departe programul politic al Partidului National Liberal. Prin votul dat astazi s-a confirmat asadar dorinta partidului de a se reforma.

Partidul National Liberal Maramures saluta alegerea presedintelui PNL, in persoana Alinei Gorghiu si da asigurari ca va fi un partener de incredere care va sustine toate demersurile si proiectele partidului. Ludovic Orban ramane un lider de baza in PNL si un prieten al Maramuresului”, declara liderul PNL Maramures, Ovidiu Nemes.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și