Informațiile au fost confirmate de către primarul Găvrilă Dologa, care a ținut să arate că în cele șase ore nimeni nu a avut voie să intre sau să iasă din primărie.

„Da, au fost percheziții la noi, în 16 septembrie. Cei de la poliție nu au vrut să ne spună despre ce reclamație e vorba, dar din ce am înțeles ar fi vorba despre ceva autorizație de construire falsă. Avem doi vecini care se ceartă, unul dintre ei ar fi construit cumva peste proprietatea celuilalt și s-a reclamat că acele construcții s-au ridicat în baza unei autorizații false. Fiecare birou din primărie a fost vizitat. Au venit așa peste noi, ca și cum ar fi vorba de droguri sau altceva„, a precizat Găvrilă Dologa pentru ziarmm.ro.

Vă reamintim că de mâine, 6 octombrie, ar urma să fie demarate procedurile privind declanșarea unui referendum în Săcel pentru dizolvarea Consiliului Local. Asta din cauza neînțelegilor care există în primar și un grup de consilieri locali, în acest moment existând posibilitatea ca ale primărie conturi să fie blocate din cauza unor lucrări neachitate.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și