Oficialii CJ Maramureș spun că „situația este inacceptabilă și intolerabilă. Echipa managerială a DGASPC Maramureș va răspunde administrativ, inclusiv pentru modul defectuos de gestionare a activităților de prevenire și protecție epidemiologică”.

„Ancheta epidemiologică a DSP MARAMUREȘ evidențiază carențe majore privind starea de igienă și condițiile de securitate sanitară în spațiile de locuit, în grupurile sociale și încăperile utilizate în scop educativ sau cu activități de recuperare. PROBLEMELE constatate de inspectorii sanitari sunt aspecte cu consecințe deosebit de grave pe fondul actualei crize epidemiologice generate de noul coronavirus. Raportul de control al DSP Maramureș A FOST ANALIZAT de conducerea executivă a Consiliului Județean, fiind dispuse măsuri imediate pentru înlăturarea neregulilor constatate. O primă decizie a constat în elaborarea și aplicarea de noi proceduri și protocoale de lucru.

Dacă în urma evaluărilor efectuate vor rezulta elemente certe care confirmă aplicarea unui MANAGEMENT DEFECTUOS la CIA Poieni dar și în alte centre sociale din județ, suntem hotărâți să luăm măsuri imediate, ferme si foarte dure, astfel încât beneficiarii sistemului de asistență socială din Maramureș să beneficieze de CONDIȚII LOCATIVE OPTIME, servicii sociale de calitate și măsuri de protecție reale împotriva riscurilor epidemiologice”, anunță administrația județeană.


Preluare: axanews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și