Puya a fost scos din supermarket de un agent de pază. Totul, după ce rapperul nu purta mască de protecţie, potrivit spynews.ro.

El a fost atenţionat de agentul de pază de la intrare, dar a răspuns cu înjurături şi a spus că el nu are de ce să poarte mască.

Puya îşi luase o doză de bere din magazin

Incidentul a avut loc miercurea trecută, într-un supermarket aflat pe bulevardul Ion Mihalache, din sectorul 1 al Capitalei, în jurul orei 19.

Lângă locul cu pricina se afla, din întâmplare, şi o echipă de intervenţie rapidă a firmei de pază. Membrii acesteia au intervenit şi l-au escortat pe Puya afară.

Potrivit martorilor de la faţa locului, artistul, care avea în mână o cutie o bere pe care o luase tocmai o luase din magazin, nu a opus rezistență și a ieşit fără să provoace vreun incident.

Puya, concert cu 500 de oameni în starea de alertă
Rapperul nu este la prima încălcare a restricţiilor din pandemie. În iunie 2020, în plină stare de alertă, Puya a ţinut un concert într-un club din Mamaia, unde au fost circa 500 de oameni şi nu s-a respectat nicio măsură de distanţare.

Concertul a fost întrerupt de poliţişti, iar poliţiştii au dat amenzi în jur de 10.000 de lei.

Puya: "Dă filmarea aia să văd şi eu cum au venit echipajele de Poliţie în ajutor şi eu mă zbăteam acolo că nu vreau mască"
"A tot apărut în presă o informaţie despre mine cum că aş fi făcut scandal într-un magazin în timp ce îmi cumpăram o bere la cutie şi nu aveam mască. Beau bere la cutie? Da...

Posibil în grabă să îmi mai uit masca în maşină? Da, posibil. Dar de aici să spui că m-a luat cu poliţia de acolo după un scandal monstru fără să dai măcar o imagine de la aşa mare balamuc mi se pare o exagerare. Ce echipaj de poliţie a venit? Astea se înregistreaza undeva, nu?

Dă, domne, filmarea aia să văd şi eu cum au venit echipajele în ajutor şi eu mă zbăteam acolo cu spume la gură că nu vreau mască. :)))) sau e posibil ca cineva să îşi facă promo şi nu ştie cum? Posibil. Oricum ar fi… sărbători fericite!!! Chiar şi duşmanilor", a scris Puya, marţi, pe pagina de Facebook.


Preluare: antena3.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și