În data de 2 decembrie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul PFSighetu Marmaţiei, în baza unui telefon anonim primit la dispeceratul sectorului privind o autoutilitară în care se află ţigări de provenienţăucraineană, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei.Astfel, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontierp au descoperit autoutilitara în cauză într-o parcare de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

În aceasta se observau mai multe colete voluminoase ce conţineau ţigări, fapt pentru care maşina a fost dusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. Cu această ocazie în autoutilitară au fost descoperite 30 de colete care conţineau 15.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de132.600 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar maşina a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor. În prezent se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și