Reporter: Cum v-ați prezenta în câteva cuvinte?

Sorin Rednic: Sunt o persoană dedicată administrației și am o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu. Sunt un om pragmatic, dedicat profesional care știe foarte bine ce înseamnă să începi un proiect pentru binele comunității și să îl duci până la capăt.

Sunt absolvent de drept, doctor în științe juridice, un om al legii care respectă drepturile garantate de Constituție, dar și atribuțiile prevăzute în Codul administrativ.

Am deținut funcții în administrația publică județeană, perioadă în care îmi place să cred că am fost un om echilibrat, centrat pe muncă, care știe cine este și ce vrea să facă, o persoană care a transformat acțiunile în fapte și care convinge și dincolo de cuvinte.
Sunt un om care știe ce înseamnă modestia, care are abilitatea de a nu face zgomot și de a se da în spectacol pe o scenă, dar care are puterea de a transforma lucrurile din energia centrată în sine pentru binele și interesul public. Așa m-am născut, așa am fost educat, așa am fost format în jurul unor oameni profesioniști și inovatori. Sunt un om liber și independent care i-a sprijinit pe toți cei care și-au dovedit valoarea și probitatea profesională și mai presus de toate am puterea de a spune ceea ce cred.

Reporter: De ce ați decis să candidați la funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației?

Sorin Rednic: Faimosul filosof și orator Edmund Burke a spus odată: „Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”. Prea multă vreme partidele politice și-au împărțit între ele avutul public și, în loc să fie o soluție pentru cetățeni, aleșii au devenit chiar ei problema. Spre deosebire de contracandidații mei, nu sunt înregimentat politic și nu slujesc interesele nici unui partid. Singura mea doctrină este interesul public pe care l-am apărat în toată cariera și activitatea mea profesională. Nu mă recomandă sigla unui partid, ci experiența și profesionalismul celor 20 de ani de administrație locală, care, cred că vor cântări mai mult decât sloganele politice și vorbele goale. Îmi doresc să redăm orașul în mâinile oamenilor, pentru că cetățenii au știut întotdeauna mai bine decât politicienii, ce este bine pentru soarta și viitorul lor.

Eu cred în Dumnezeu și în oameni, nu în partide și soluții politice.
Am decis să candidez pentru că iubesc oamenii, iubesc Sighetul, cunosc problemele orașului și am soluții pentru acestea. Candidez pentru că Sighetu Marmației merită mai mult și trebuie să devină orașul în care să ne simțim cu toții acasă. Iar o casă și o comunitate adevărată trebuie să ofere în primul rând respect, siguranță, sprijin și grijă.


Reporter: Un scurt mesaj pentru cetățeni?

Sorin Rednic: Am încredere în înțelepciunea lor și știu că pot face diferența între fapte și vorbe, între experiență și promisiuni, între onestitate și marketing politic.Material realizat și distribuit de operatorul economic Zapca Daniel Î.I., comandat de Sorin Ioan Rednic candidat independent. CUI: 242001107

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și