Cinci oferi de TIR din Suceava au devenit personaje virale pe Facebook și exemple pentru oricare dintre noi, după ce în pauza lor obligatorie de la condus de 45 de ore, care i-a prins la granița României, în Vama Veche, au strâns saci de gunoaie de pe marginea șoselei.

Inițiativa a fost a șoferilor care tranzitau spre Bulgaria cu un transport agabaritic și care speră că după ce imaginile cu ei făcând curat au devenit virale, alții, nu doar colegi șoferi de camioane, vor lua exemplul. Mihai Florin Boghian, Cristinel Laurus, Sorin Tabarcea, Catalin Plugariu și Moșu Moșu sunt camionagii care au impresionat pe toată lumea.

Imaginile au fost publicate pe grupul Șofer de Tir și au strâns aproape 2.000 de distribuiri și sute de comentarii într-o zi.

"Live din Vama Veche. Acesti soferi din Suceava, parte dintr-un convoi agabaritic ce asteapta sa treaca spre Bulgaria, au strans toate gunoaiele aruncate de automobilisti in sant de-a lungul timpului. Spiritul civic de care au dat dovada in pauza lor de 45 de ore merita dat exemplu. (Scuzati busturile goale; i-am surprins cand tocmai terminasera curatenia, in plin soare de vara.)", e textul care ănsoțește imaginile.


Preluare: observatornews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și