Masurile luate pentru crearea locurilor de munca pentru tineri sunt urmatoarele: Educatia – primul pas spre un loc de munca stabil si bine platit, Facilitarea accesului la finantare pentru tineri si Consolidarea capacitatii administrative si sprijin din partea statului.

“La Scoala de Vara ne-au onorat cu prezenta presedinte Traian Basescu, presedinta Elena Udrea, Eugen Tomac, Cristian Petrescu, Claudiu Palaz, Aurelian Pavelescu, Stefan Vlaston.

Presedintele Traian Basescu ne-a transmis sa invatam sa ne alegem prioritatile in viata, iar in topul listei ar trebui sa fie gasirea unui loc de munca si abia apoi sa ne gandim sa ne achizitionam o casa, dupa modelul tinerilor americani, acesta adaugand ca viata intr-o economie libera inseamna competitie.

Tot dansul a adus la masa discutiilor si controversatul subiect – somajul in randul tinerilor, despre care ne-a comunicat faptul ca Uniunea Europeana a alocat Romaniei suma de 106 milioane de euro, din care Guvernul nu a cheltuit nici un ban”, a spus Andreea Veres, presedintele Organizatiei de Tineret a PMP Maramures.

Totodata, Elena Udrea le-a transmis tinerilor ca sustine inainte de toate educatia, care are cel mai important rol in ceea ce priveste formarea tinerilor de maine, predarea religiei in scoli, care poate fi o garantie a sanatatii morale a acestui popor, prin promovarea valorilor si perceptelor crestine si reducerea somajului in randul tinerilor, dar si in randul adultilor care sunt inaintea pensionarii.


Preluare: ZiarMM.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și