Ingrediente:

5 foi clatite
500 ml frisca nebatuta (30-35% grasime)
6 piersici din compot (scurse bine de zeama)
150 gr caramele


Preparare:

1. Clatitele se fac din: 50 gr faina, un plic de vanilie, 1 ou, 150 ml lapte si 8 gr unt.
2. Puneti 50 ml frisca nebatuta si caramelele intr-o cratita si fierbeti la foc mic 6-8 minute, pana se topesc. Lasati sa stea 1 minut.
3. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana se intareste. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si felii de piersica .Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate clatitele.
4. La urma ornati cu frisca, felii de piersica si siropul caramel.
5. Il punem la frigider jumatate de ora si apoi putem sa-l servim.

Toata savaoarea acestui tort simplu si rapid este data de siropul caramel.
Pofta buna!


Preluare: licutamarin

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și