Primele reactii adverse au aparut in urma cu aproape doua saptamani, cand presedintele PDL Maramures a reprosat faptul ca senatorul nu a cerut aprobarea sa atunci cand si-a inaintat candidatura pentru postul de conducere la centru. Man a subliniat atunci faptul ca tanarul Rogojan isi doreste functii importante, desi cerneala de pe carnetul de partid nu i s-a uscat bine.

Pozitia lui Mircea Man s-a schimbat ieri, 10 mai, in cadrul unei conferinte de presa, cand a incercat sa convinga ca organizatia pe care o conduce nu mai are nicio problema. Cateva minute mai tarziu a recunoscut insa ca atitudinea senatorului Rogojan „este o problema a partidului PDL”, care se discuta “in interiorul partidului”.

„Ar vrea domnia sa sa aiba o problema cu partidul, dar ii spun clar ca el este in interiorul partidului. Nu avem ce sa-i reprosam, nu am facut analiza de bilant pentru ca nu e cazul si, sigur, ca fiecare are modul lui de a se raporta la partid si noi il respectam. Intr-un partid n-am venit sa ne iubim. Sunt oameni care spun ca nu le place de nu stiu ce membru... Dar nu e o problema! El are o responsabilitate in partid, fiecare isi obtine un loc in Biroul Permanent prin vot, ne place - nu ne place sunt colegii nostri. Sigur ca in foarte multi ani incerci sa armonizezi aceste lucruri, dar pot sa fie si oameni nemultumiti de o activitate“, a spus presedintele PDL Maramures.

De cealalta parte, senatorul de Maramures Ciprian Rogojan a aratat ca lipsa de respect este cea care a dus la crearea acestui conflict in interiorul filiualei democrat-liberale. „Nu am fost prezent la conferinta de presa pentru ca imi uscam carnetul de membru al PDL! Asa am fost instiintat, prin mass-media, ca nici nu mi s-a uscat bine cerneala pe carnet si eu vreau functii mari. Nu vreau functii! Nu ma intereseaza presedintia partidului la nivel judetean. Nu stiu de unde si pana unde unii au inteles ca eu vreau functii mari, dar nu vreau acest lucru. Vreau sa stau in banca mea, linistit, si sa-mi fac treaba cat mai corect“, a aratat Ciprian Rogojan.

Parlamentarul a mai spus ca nu va mai participa la conferintele de presa organizate de PDL Maramures, deoarece acestea s-au transformat in cancanuri de care incearca sa se fereasca tot timpul.


Preluare: AgerPres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și