Aceştia îi înlocuiesc pe foştii consilieri ai partidului, daţi afară după ce au făcut campanie USL-ului la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Stefan Ciolpan, Aurel Covaza si Vasile Ticala au fost daţi afară din partid de către Biroul judeţean al PPDD.

“Pentru prima dată după alegerile din iunie 2012, Consiliul Local Vişeu de Sus are efectiv complet, până acum acesta funcţionând în efectiv redus.

“Noi ne bucurăm că am reuşit să oferim vişeuanilor o echipă de trei consilieri de înaltă ţinută morală şi profsională; este vorba de profesorul Covâză Gheorghe, domnul Bumbuc Alexa, cunoscut în Vişeu, ca fostul şef al finanţelor din oraş si doamna Pop Coman Maria, proprietară a mai multor farmacii”, a declarat Vasile Vlaşin, presedintele PP-DD Maramures.

Liderul PP-DD a mai declarat că cei trei foşti consilieri daţi afară din partid i-au intentat mai multe procese, precum şi o plângere penală.

“Cei trei membri excluşi pentru că au făcut campanie USL-ului la alegerile parlamentare, dar nu numai pentru asta, au intentat diverse acţiuni în instanţă, mi-au făcut şi o plângere penală. Deja, prima acţiune le-a fost respinsă de instanţa de judecătorie”, a mai adăugat Vasile Vlaşin.


Preluare: www.ziarmm.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și