Ciprian Dragomir a reliefat activitatea inspectorului sef Dragos Nacuta, apreciind munca inspectorilor din judetul nostru. Totodata, seful de la Inspectia Muncii doreste o implicare activa in ceea ce priveste viitoarele modificari legislative din partea celor de la ITM Maramures.

„Sunt prezent in Maramures asa cum sunt prezent in judetele in care sunt inspectori sefi pe functie. Dragos Nacuta este inspectorul sef de la ITM Maramures de 3 luni. In atare conditii am discutat cu domnia sa si am facut o evaluare a modului de acomodare, cum vede si percepe activitatea din institutie, dorind sa ii aflu parerea cu privire la modul in care am putea imbunatati legislatia romaneasca din domeniu, asta si prin prisma procesului de regionalizare si descentralizare care are loc in tara noastra.

Ma bucura sa vad imbunatatirea semnificativa a activitatii in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures, precum si aprecierea pentru inspectorii de munca din judet dupa modul in care isi desfasoara activitatea (controale si amenzi, dar si actiuni de preventie). Ma bucura si derularea periodica a campaniilor de informare pe Relatiile de munca si pe securitate si siguranta in munca, un exemplu fiind cel pentru administratiile publice locale (primarii). Una peste alta sunt multumit de activitatea institutiei de aici din Maramures si de cea a Inspectorului sef Dragos Nacuta”, a precizat Ciprian Dragomir, inspector general de stat, sef al Inspectiei Muncii.

Presedintele PSD Maramures a dorit sa stie pozitia sefului Inspectiei Muncii cu privire la regionalizare si descentralizare, sperand ca Maramuresul sa devina centru regional in ceea ce priveste acest domeniu de activitate.

„Ma bucura foarte mult aprecierile de bine pentru conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures, in special cele pentru inspectorul sef Dragos Nacuta. Asta inseamna ca generatia tanara care conduce destinele mai multor institutii deconcentrate, inclusiv in Maramures, are succes. Lucru care ma incurajeaza din postura de presedinte al PSD Maramures pentru a continua politica de promovare a tinerilor in pozitii de decizie si executie.

Problemele discutate cu Ciprian Dragomir, inspector general de stat, sef al Inspectiei Muncii, ne dau sperante ca judet in perspectiva regionalizarii si a viitoarei descentralizari ca Maramuresul poate deveni centru regional in ceea ce priveste inspectia muncii”, a precizat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, presedinte PSD Maramures.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și